Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Marjanne Kruyswijk

Therapeut Uithoorn


Alfonds arienslaan 1
1422 BR Uithoorn


Psychologen Nederland

Therapeut Uithoorn

Therapie Uithoorn - Verdieping en verduidelijking

Je komt naar mij toe omdat het niet goed met je gaat, je loopt ergens vast.  Dat komt vaak omdat je in je jeugd geleerd hebt om te overleven, door je aan te passen, door een gedrag te vertonen wat wenselijk was. Nu in je volwassen leven doe je dat hoogstwaarschijnlijk nog steeds .Door inzichten te krijgen in je eigen gedrag, gedachten en voelen, krijg je stapje voor stapje grip op jezelf. 

Mijn naam is Marjanne Kruyswijk, en ik ben therapeut in Uithoorn. Ik kan je onder meer helpen met het verwerken van verlies, verlies door suicide opgelopen  trauma’s, angstproblemen en zingevingsvragen, en zet daarbij vaak brainspotting bij in. Op youtube vind je fimpjes over brianspotting.

Ik werk erg vannuit mijn intuitie en kijk en voel ik vooral naar wat zich in het hier-en-nu speelt. Je verhaal is belangrijk en ik ben er om naar je te luisteren,  hoe je erbij zit, hoe je contact maakt met mij. Kortom, jouw manier om met jezelf, met de ander en ook met je problemen om te gaan.

Wat ik je kan bieden is een veilige ruimte waar jij je verhaal kan doen!

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland.

Overzicht Behandelaar

Therapievorm

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
EFT - Emotional Freedom Techniques
Lichaamsgerichte therapie
Mindfulness
Relatietherapie
RET
Voice Dialogue

Ik help bij

Zingeving
Trauma
Depressie
Burn-out / Stress
ADHD / ADD
Persoonlijkheidsstoornis
HSP - Hoogsensitiviteit
Rouwverwerking
Hyperventilatie
Angst

Therapeut

Therapeut

Extra taal

Engels

Praktijklocatie

Uithoorn