Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Katja Vledder - Bos

Bos Counseling & Coaching


Meester Haddersstraat 12
9418PC Wijster


Psychologen Nederland

Bos Counseling & Coaching

Volg je gevoel!

Ik ben ervan overtuigd dat beslissingen die je zelf neemt de allerbeste zijn. Ik heb dat zelf altijd gedaan omdat juist de dingen je zelf besluit het best zijn vol te houden. En ja ik heb daarmee soms mijn familie en omgeving wel eens tot wanhoop gedreven.

Ik help mensen die vastlopen in hun leven, relatie, werk of studie. Een blij mens die bij mij de deur uitloopt, een online traject dat met succes wordt afgesloten of een student die in plaats van een onvoldoende een dikke negen haalt omdat hij zijn faalangst heeft overwonnen, zijn mijn krenten in de pap van het leven.

Als ervaringsdeskundige en bevlogen mens ben ik nieuwsgierig naar drijfveren achter handelen en gedragingen van mensen. Ik geniet ervan anderen op weg te helpen en daarom ben ik de brede opleiding counseling gaan doen. Dat voelde als thuiskomen.

Na afronding kwam ik erachter dat men de stap om naar de praktijk te komen er soms één teveel vond. Je moet tijd inruimen en het wil wel eens gebeuren dat je NU een antwoord nodig hebt. Ook 's avonds en in het weekend. In het E-coachen vond ik het stukje dat ik nog miste. Mensen kunnen hun problemen opschrijven en teruglezen. Dat helpt om sneller tot verwerking te komen, hoeven niet te wachten tot de volgende afspraak. Een fantastisiche aanvulling op het counselen.  

Daarna ben ik de opleiding Body Mind Release-therapeut gaan volgen. In zes tot acht weken leren loslaten van onverwerkte gevoelens, beperkende overtuigingen en angsten kan. Ik help er graag bij.


Overzicht Behandelaar

Therapievorm

Coaching
Counselling
Familieopstellingen
Onderwijscoaching
Relatietherapie
Rouwbegeleiding
Body Mind Release

Ik help bij

Relatieproblemen
Depressie
Burn-out / Stress
Angst / Fobie / Dwang
Rouwverwerking
Vermoeidheid
Emotie
Levensvragen
Angst

Therapeut

Coach
Counselor
Relatietherapeut
E-mail therapeut

Categorie

Emotioneel
Persoonlijke groei
Ontspanning
Coaching / Psychologie

Doelgroep

Alle leeftijden

Praktijklocatie

Wijster