Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Wij zijn op zoek naar Therapeuten

- Nieuwe cliënten - Online zichtbaarheid - Profiel van je praktijk

 

Wie zijn wij?
We weten al jaren dat de match tussen cliënt en therapeut een van de belangrijkste voorspellers is voor het succes van een behandeling.

Jij bent therapeut en ondernemer. Therapeut, omdat je mensen wilt helpen. Ondernemer, omdat jij dat op jouw manier wilt doen. Jij hebt een visie op de zorg en die wil jij naleven. Wij willen jou daarbij ondersteunen, zodat jij je kunt richten op het helpen van cliënten.

Vanuit dit punt ondersteunen wij zelfstandige therapeuten door heel Nederland. Door een profiel op Therapeut en Praktijk wordt je beter vindbaar en kom je in contact met meer potentiële cliënten.

 

Nieuwe cliënten.
Door ons netwerk en goede online vindbaarheid gaan er jaarlijks via ons meer dan 30.000 duizend cliënten in behandeling. Voor therapeuten hebben wij de website Therapeut en Praktijk ingericht. Therapeuten die zich bij ons aansluiten worden onderdeel van het PsyNed netwerk.

 

Wij werken graag samen met jou.
Wij werken samen met therapeuten in heel Nederland. Om een compleet aanbod aan therapeuten en therapievormen te kunnen bieden aan cliënten zijn wij op zoek naar therapeuten die met ons willen samenwerken.

 

Vergroot je zichtbaarheid
Door een profiel te maken op onze website wordt je zichtbaar voor een groot publiek. Potentiële cliënten kunnen makkelijk een therapeut zoeken en contact opnemen. Wij zorgen ervoor dat de website goed vindbaar is en blijft.

 

Maak nu een gratis profiel
Maak nu een GRATIS PROFIEL op Therapeut en Praktijk. Geen kosten en je zit nergens aan vast. Het enige wat we van je vragen is om een linkje te plaatsen naar onze website.

 

Na registratie ontvang je een activatie e-mail om je profiel te activeren en je inloggegevens, zodat je zelf je profiel kunt updaten.