Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Therapeuten Assen

Onze therapeuten in Assen en de regio Assen vind je hier. Therapeut en praktijk heeft een groot aantal therapeuten die in Assen praktijk houden. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht met je klacht of probleem. Twijfel je of je met jouw klachten naar een therapeut kunt gaan? Je mag altijd even bellen voor persoonlijk en passend advies. Onze praktijkassistenten zijn allemaal afgestudeerde psychologen met kennis van de verschillende therapievormen. Belangrijk is dat je een klik hebt met een therapeut en wij helpen je graag bij het vinden van een goede therapeut die bij jou past. Zo krijg je goed advies en ben je snel geholpen.

Therapievormen in Assen

Er zijn veel verschillende therapievormen en behandelingen mogelijk. Kijk bij de profielen welke therapeuten gespecialiseerd zijn in welke klachten. Door ons grote netwerk van therapeuten in heel Nederland kunnen wij elke therapievorm aanbieden. Als jou gezochte therapievorm er niet bij staat, dan kun je het beste even bellen, ook als je niet weet met welke therapievorm jouw klacht het beste wordt verholpen. Onze therapeuten helpen je graag.

Onze therapeuten zijn ook onderverdeelt in categoriën, zoals gezond lichaam, persoonlijk groei en emotioneel. Als je klikt op een van deze categoriën krijg je een handig overzicht van alle therapeuten die behandelen op dit gebied. Kijk voor meer informatie over onze therapeuten op onderstaande profielen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede therapeut bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede therapeut. Bel ons: 085 3035740.Therapeut Assen


Marij Goote Capel

Hartenrijk, praktijk voor verlieskunde

Coach   Loopbaan coach   Mental coach   Hippisch therapeut  
Levensvragen   Angst   Zingeving   Trauma  

Hartenrijk Praktijk voor transpersoonlijke psychosociale therapie, rouwtherapie, traumatherapie, paardencoaching & hiking Je kunt bij Hartenrijk terecht wanneer je bijvoorbeeld burn-out, bore-out ervaart, je hooggevoeligheid (HSP) nog niet als kracht in kunt zetten, je angst voelt, traumatische ervaringen hebt meegemaakt, rouw en verlieservaringen hebt waar je moeilijk je weg in vindt. Kortom wanneer je het gevoel hebt dat het leven jou leeft, ipv dat je je leven zelf en vanuit je eigen kracht kunt vormgeven. Samen werken we aan het ont-wikkelen van de laagjes die jou ervan weerhouden het leven te leiden dat je graag zou willen. In de praktijkruimte, paardenbak, wandelend in de natuur of al hikend in het Rothaargebirge. Dit zeggen anderen: "Marij voelt het haarfijn aan en stelde de juiste vragen. Doordat er oog was voor het verhaal achter het verhaal en ik mij gezien voelde, ook op de momenten dat ik dat zelf nog niet kon, kreeg het een plek en kon ik eindelijk verder." "Het werken met Douwe (Fries paard), vond ik spannend maar was een echte eye opener. Hij liet mij zien en voelen wat ik deed, waardoor ik het kon veranderen." "Na het overlijden van mijn dochtertje wist ik het niet meer. Hier vond ik de ruimte om dit verlies te leren dragen en mijn leven weer op te kunnen pakken. Ik werk zelfs weer, ondanks mijn chronische diagnoses." "Mijn deelname aan het hiking weekend zette mij letterlijk in beweging. Door het programma (wel uit mijn comfortzone), ontmoete ik mijzelf en ontdekte ik welke kant ik echt op wil". Door middel van verschillende therapeutische-, trainings- en coachingsmethoden (van paardencoaching, hiking, verbeeldend- en lichaamsgericht werk tot psychotherapeutische- en hypnotherapeutische technieken, van psycho-educatie tot gesprek) aangepast aan jouw specifieke vraag, leer je voelen, denken, handelen -hoofd, hart en handen- weer in verbinding te brengen. Zo gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat de klachten die je ervaart verminderen of hanteerbaar worden, zodat je er niet meer / minder door belemmerd wordt. Leer je leven vanuit jouw authentieke kern. Doorbreek, Ontdek, (H)erken, Voel, Verwerk, Leer en Leef!  

Therapeut in:

Donkerbroek


Hartenrijk, praktijk voor verlieskunde
Bovenweg 6
Donkerbroek
06-47120275