Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

TherapeutenZaandam

Onze therapeuten in Zaandam en de regio Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek vind je hier. Therapeut en praktijk heeft verschillende therapeuten die in Zaanstreek praktijk houden. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht met je klacht of probleem. Twijfel je of je met jouw klachten naar een therapeut kunt gaan? Je mag altijd even bellen voor persoonlijk en passend advies. Onze praktijkassistenten zijn allemaal afgestudeerde psychologen met kennis van de verschillende therapievormen. Belangrijk is dat je een klik hebt met een therapeut en wij helpen je graag bij het vinden van een goede therapeut die bij jou past. Zo krijg je goed advies en ben je snel geholpen.

Therapievormen in Zaandam

Er zijn veel verschillende therapievormen en behandelingen mogelijk. Kijk bij de profielen welke therapeuten gespecialiseerd zijn in welke klachten. Door ons grote netwerk van therapeuten in heel Nederland kunnen wij elke therapievorm aanbieden. Als jou gezochte therapievorm er niet bij staat, dan kun je het beste even bellen, ook als je niet weet met welke therapievorm jouw klacht het beste wordt verholpen. Onze therapeuten helpen je graag.

Onze therapeuten zijn ook onderverdeelt in categoriën, zoals gezond lichaam, persoonlijk groei en emotioneel. Als je klikt op een van deze categoriën krijg je een handig overzicht van alle therapeuten die behandelen op dit gebied. Kijk voor meer informatie over onze therapeuten op onderstaande profielen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede therapeut bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede therapeut. Bel ons: 085 3035740.Therapeut Zaandam


Olga Frinking

Therapeut Zaandam

Coach   Energetisch therapeut   Healer  
Levensvragen   Angst   Weerbaarheid   Zingeving  

"Zelfonderzoek- Bewustwording- Verwerken- Veranderen". (Deming cirkel) Welkom, mijn naam is Olga Frinking.    Bovengenoemde stappen weergeven de ontwikkelingsfasen van de mens en vindt zowel onbewust als bewust plaats in ieders leven vanaf de geboorte. Wanneer je bijvoorbeeld last krijgt van een klacht en je wilt daar meer inzicht in, zoek je hulp. Hier begint het (zelf)onderzoek. Doordat er aandacht is voor jou en de klacht ontstaat er bewustwording, je wordt je bewust van wat er in jou en in je leven speelt, dit brengt (soms oude, diepliggende) emoties en gevoelens naar de oppervlakte. Als deze erkent worden, zet het verwerkingsproces in, daarna volgt de verandering. Energetisch gezien blokkeert de energiestroom: in je leven, je lichaam, je energieveld (aura). Met behulp van bovengenoemde stappen en zowel energetische als therapeutische behandelmethoden/energiewerk help ik je graag om dat waar je tegenaan/vast loopt en wat niet meer (goed) stroomt in je leven opnieuw in beweging te brengen en te harmoniseren. Hierbij richt ik mij zoveel mogelijk op de gehele mens; het lichamelijke (niet medisch), energetische, psychische (emotioneel, mentaal, spiritueel) en de wisselwerking tussen deze niveaus. Met behulp van jouw eigen-, en helende energie die door mij heen stroomt, worden energieblokkades in jouw aura en chakra's verwijderd/in beweging gebracht, zodat er weer een gezonde energiedoorstroming kan plaatsvinden. Dit leidt tot verbetering van klachten en daarmee verbetering van kwaliteit van leven. Deze behandelingen stimuleren het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ik vind het belangrijk dat je als mens weer in je eigen kracht komt te staan en zelf weer de regie kan (her)nemen over je eigen leven. Deze energetische behandelingen leveren een positieve bijdrage aan: � Het verminderen/oplossen van psychosomatische klachten. � In balans brengen van lichaam en geest, ook na een operatie/ziekte. � Cognitieve gedragstherapie, gesprekstechnieken. � Wanneer je behoefte hebt aan ontspanning en/of extra energie. � Bij (over)vermoeidheid ( bijv. burn-out). � Rouwverwerking � Trauma Een energetisch integraaltherapeut gaat er vanuit dat mensen ziek worden als hun toestand van evenwicht in fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel opzicht, min of meer langdurig is verstoord. Chronische ziekten ontstaan wanneer de natuurlijke geneeskracht van de mens niet meer in staat is om op eigen kracht een nieuw evenwicht te creëren. De natuurlijke geneeskracht wordt gezien als vitale levenskracht, die aanwezig is in ieder mens, een natuurlijke neiging naar gezondheid en een vermogen tot zelfhandhaving. De energetisch therapeut kan deze levenskracht stimuleren. ~ A "healer" is not someone that you go to for healing. A "healer" is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself ~  

Therapeut in:

Zaandam


Therapeut Zaandam
Ronde Tocht 7
Zaandam
0627007199