Tips voor therapeuten om beter vindbaar te worden

 

Dagelijks werken wij hard aan een goede vindbaarheid van Therapeut en praktijk. Dit alles met als doel dat u meer cliënten krijgt in uw praktijk. U kunt daar zelf actief aan meehelpen! Therapeut en praktijk reikt u graag een aantal tips aan, waarmee u eenvoudig en snel beter vindbaar kunt worden.


 

 

Tip 1: Plaats onze link op uw eigen website

 

Plaats een link van Therapeut en praktijk op uw website. Door zogenaamde 'backlinks' te plaatsen is uw eigen website beter vindbaar. U doet dit als volgt; 

Rechts vindt u een afbeelding met daarop het keurmerk van Therapeut en praktijk.

  1. Plaats deze prominent op uw website, bij voorkeur op de homepage.
  2. Zorg dat er een hyperlink komt op deze afbeelding die verwijst naar https://www.therapeut-en-praktijk.nl of directe link naar uw eigen profiel.

Download het keurmerk;

Klik met de rechter muisknop en
kies 'bewaar afbeelding als' of
'save image as'.


 

Tip 2: Plaats een link van een collega op uw website


Zoekmachines vinden u beter wanneer er op uw website wordt verwezen naar collega-therapeuten. Zijn er collega-therapeuten met heel andere specialismen dan u óf zijn ze gevestigd in een andere plaats waardoor u géén concurrent bent van elkaar? Dan kunt u online elkaars praktijk rustig noemen.

Meer profielen op Therapeut en praktijk zorgen op hun beurt voor een betere vindbaarheid van uw profiel in zoekmachines zoals Google.

Ga naar uw eigen profielpagina en gebruik de share tools (social media buttons in het onderste grijze gedeelte van de website) waarin u de optie e-mail kunt gebruiken om uw collega te tippen over deze website. Tip 3: Stuur een e-mail naar uw eigen familie, vrienden en kennissen

 

Familie, vrienden en kennissen gunnen u een goede toestroom van cliënten en zullen vast en zeker bereid zijn om u te helpen als u daar om vraagt. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen en ze op de hoogte te stellen van uw profiel op Therapeut en praktijk en te vragen of zij op hun beurt dit weer willen verspreiden in hun netwerk.

 


Tip 4: Social Media

 

Heeft u een Twitteraccount of Facebook? Volg Therapeut en praktijk om op de hoogte te blijven van actuele informatie.

Daarnaast kunt u alle pagina's op de website delen met anderen door deze op Facebook en/of Twitter te plaatsen. 

 

Met deze tips vergroot u uw vindbaarheid dus maak gebruik van uw eigen netwerk.
Als u hierover vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Therapeut en praktijk.